Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Elämän lähde...

Lisätty 26.11.2017

...pulppuaa kirkasta ja raikasta vettä. Lähteestä voi ammentaa virkistävää juotavaa, raikasta vettä. Lähteelle voi tulla janoisena päivän helteen rasittamana, virkistymään.

Joh. 7: 37-38 sanoo: 'Jos jonkun on  jano, tulkoon minun  luokseni ja juokoon. Joka uskoo minuun, niin kuin raamatussa sanotaan, hänen sisimmästään juoksevat elävän veden virrat'.

 

Sykarin kaivolle tuli nainen ammentamaan juotavaa. Yllättäen hän tapasi siellä Jeesuksen, joka puhutteli naista, vaikka tämä oli samarialainen ja syntinen.   Jeesus pyysi häneltä juotavaa... Jeesus jatkoi naisen ihmeteltyä: Jos tuntisit Jumalan lahjan ja hänet joka sanoo sinulle; 'Anna minulle juotavaa', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä.

Kohta nainen sanoi Jeesukselle, että anna minulle sitä vettä ja otti sen riemulla vastaan, ja kertoi siitä kaikille. Hän sai anteeksi  pahat tekonsa.

Jeesus sanoo vielä tänäänkin meille, syntisille,  joka tahtoo ottaa vastaan hänet ja juoda elämän lähteestä; Mene äläkä enää syntiä tee.

Saamme lähteä eteenpäin uutta kohti, unohtaen menneisyytemme ja jättää kaikki taakkamme siihen, Hänen jalkojensa juureen.