Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hän tulee...

Lisätty 15.12.2017

' Siunattu olkoon Hän joka tulee Herran nimessä...' Luuk. 19:38

Jeesus on tulossa, Hän tuli ensin seimen lapsena. Joutui kohta lähtemään perheensä kanssa pakolaiseksi toiseen maahan, pakoon vainoojiaan. Vartuttuaan Häntä ylistettiin, kiitettiin, koska Hän oli hyväntekijä, paransi sairaita, herätti kuolleita mutta julisti myös, että jokainen on kelvoton Jumalalle. Jokaisen on tehtävä parannus.

 

Sen tähden ihmiset alkoivat levittämään hänestä vihapuhetta ja valhetta. Hän joutui henkisen väkivallan ja pahoinpitelyn uhriksi. Viimein Hänet surmattiin, raa'asti ristillä. ' ...Ristillä rinnalla ryövärin, nukkuu uhri puhtahin... Lopulta uhri oli annettu, maailman synnit sovitettu. Viaton veri vuotanut kaikkien ihmisten edestä. Tämä kaikki tapahtui meidän tähtemme, että saisimme rauhan ja sovituksen synneistämme...

...ja nyt Hän siis on tulossa, ei enää pienenä seimen lapsena vaan Hän on Rauhanruhtinas, Herrojen Herra ja Kuningasten Kuningas, meidän Vapahtajamme. Odottakaamme sitä hetkeä iloiten. Kiitollisena siitä elämän lahjasta jonka saimme armosta vastaanottaa, kiitollisena siitä mitä Hän on puolestamme tehnyt.

' Aamen Tule Herra Jeesus' Ilm.22:20